Logo

Avís
Legal

Gestor de publicacions

Petits Estels Andorra
(+376) 37 10 03
C/ Mossèn Cinto Verdaguer, núm.4-6
Edifici La Llacuna, pis 2
Andorra la Vella AD500
ANDORRA

Hosting

Aquest lloc està allotjat per l'empresa Devloop a França. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web: devloop.dev o contacteu amb l'empresa Devloop per telèfon: (+376) 395 130.

Condicions generals d'ús del lloc i dels serveis oferts

L'ús del lloc https://petitsestelsandorra.com implica l'acceptació plena de les condicions generals d'ús que es descriuen a continuació. Aquestes condicions d'ús poden ser modificades o complementades en qualsevol moment, els usuaris del lloc https://petitsestelsandorra.com haurien de consultar-los periòdicament.

Aquest lloc normalment és accessible per als usuaris en qualsevol moment. No obstant això, una interrupció per manteniment tècnic pot ser decidida per Petits Estels Andorra, que després s'esforçarà per comunicar als usuaris amb antelació les dates i hores de la intervenció.

El lloc https://petitsestelsandorra.com és actualitzat periòdicament per Petits Estels Andorra. De la mateixa manera, els avisos legals poden ser modificats en qualsevol moment: no obstant això, s'imposen a l'usuari que és convidat a consultar-los el més sovint possible per tal de conèixer-los.

Política de protecció de dades personals

La informació que ens comuniqueu està reservada exclusivament per a l'ús de l'empresa Petits Estels Andorra. Accepteu que només s'utilitzarà per contactar amb vosaltres. Les vostres dades mai seran comunicades, i estaran subjectes a una estricta obligació de confidencialitat. Les seves dades es conservaran durant un període màxim de 56 mesos.

En aplicació dels articles 38 i següents de la Llei de protecció de dades de 6 de gener de 1978, té dret d'accés, rectificació. , supressió, oposició, limitació i portabilitat de la informació sobre vostè. Per exercir els seus drets, pot enviar-nos un correu electrònic. La seva sol·licitud ha d'anar acompanyada d'una fotocòpia d'un document d'identitat amb la seva signatura. Si considereu que el tractament de les dades personals que us concerneix constitueix una infracció del reglament nᵒ 2016/679, conegut com el Reglament General de Protecció de Dades, podeu presentar una reclamació davant la CNIL.

Connecta't amb d'altres membres
de Petits Estels d'Andorra

Entre tots aconseguirem fer visible les pèrdues perinatals i neonatals i ajudarem a les persones que passen per aquest dol.

Logo

"El teu nadó, invisible pels altres, però etern en el teu cor"

InstagramFacebook

Copyright Petits Estels d'Andorra © 2023 - Tots els drets reservats